AI van droom naar realiteit met de Heroes AI Buddy

AI is vandaag de dag verweven met heel wat activiteiten uit ons dagelijkse leven. Zo stuurt AI de feed van sociale media aan, geeft suggesties wanneer we naar een webshop surfen en toont in de auto de snelste route met de minste file. AI-technologie is voor iedereen beschikbaar in de Cloud. Elke organisatie kan dus aan de slag met AI.

Artificiële intelligentie (AI) stelt een organisatie in staat om inzichten uit data om te vormen tot stuurinformatie met voorspellende waarde en dat op een snelle, efficiënte en veilige manier.

AI voorbij de PoC-fase met de AI Buddy

Toch zien we in de praktijk dat veel bedrijven ermee worstelen om aan de slag te gaan met AI of men het lastig vindt om verder te komen dan een Proof of Concept fase. Voor die bedrijven die serieus aan de slag willen met AI, introduceert Heroes nu de AI Buddy. Wat je van een AI Buddy kunt verwachten?

  • Een echte AI-Specialist die full-time tot je beschikking is voor een bepaalde periode;
  • Samen met jou een AI use case vaststelt welke relevant is voor jouw organisatie;
  • Onderzoekt of de use-case technisch haalbaar is door de uitwerking van een Proof of Concept;
  • En tegelijkertijd zijn/haar kennis met je deelt om in de toekomst zelf use-cases vast te stellen, uit te werken en te implementeren.

Kortom je haalt AI doe- en denkkracht in huis en dit voor een vast bedrag voor een overeen te komen periode. Het proberen waard, nietwaar?

 

Vul het formulier hieronder in als je graag meer wilt weten over de Heroes AI Buddy.

Contact Tom

‭+31 6 54 73 17 16‬
tom.steenbakkers@heroes.nl
@TomSteenbakkers

/related articles